Już kilka razy natknąłem się na obie daty, wskazujące na powstanie 101 Airborn.
Która w takim razie jest właściwa? Skąd ta jednodniowa rozbieżność?
Baniak napisał(a):Dokument datowany jest na 16 sierpnia a w jego treści wyraźnie jest napisane,
że jednostka zostaje aktywowana dokładnie o tego dnia o godzinie 00:01. Napisane
jest to w punktach 1 i 2.
Martinve napisał(a):Możliwe że jest to błąd wpisującego, ale możliwe jest że ktoś kto podpisywał dokument szybko przedostał się przez linię zmiany daty i cofnął się o jeden dzień do tyłu, wiec mamy teorię spiskową...
Mike napisał(a):Martinve napisał(a):Możliwe że jest to błąd wpisującego, ale możliwe jest że ktoś kto podpisywał dokument szybko przedostał się przez linię zmiany daty i cofnął się o jeden dzień do tyłu, wiec mamy teorię spiskową...
Błąd czy niedopatrzenie, sabotaż czy tearia spiskowa chyba warto byłoby to poprawić!?
Chris napisał(a):Mike napisał(a):Martinve napisał(a):Możliwe że jest to błąd wpisującego, ale możliwe jest że ktoś kto podpisywał dokument szybko przedostał się przez linię zmiany daty i cofnął się o jeden dzień do tyłu, wiec mamy teorię spiskową...
Błąd czy niedopatrzenie, sabotaż czy tearia spiskowa chyba warto byłoby to poprawić!?
Dobrze gada, trza mu polać....![]()
Mike, warto było to niedopatrzenie (błąd) poprawić...
Mike napisał(a):Chris napisał(a):
Już poprawiłem!!!
Chris napisał(a):Mike napisał(a):Chris napisał(a):
Już poprawiłem!!!
Ty też?!![]()
![]()
Powrót do Offtopic, humor, inne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości