Imię :
Mateusz
Ksywa:
Orzech
Wzrost :
182cm
Gościkowo (lubuskie), aktualnie studiuję w Poznaniu
Zainteresowania :
- gra na gitarze basowej (aktualnie gram w młodym zespole, zaczynamy działalność)
- oczywiście historia 101 Airborne ( choć dopiero zaczynam zdobywanie wiedzy, ale o tym później)
- geografia ( studiuję Geografię na 1 roku)
Fascynacja airborne wzięła mi się na początku od obejrzenia Kompanii Braci i grania w Call of Duty. Później kupiłem sobie książkę Stephena Ambrose'a: Kompania Braci. Potem była przerwa i po jakimś roku kupiłem inne książki Ambrose'a: D-Day i Obywatele w Mundurach. Bywam też co roku na Zlocie Fanów Fortyfikacji w Boryszynie i podziwiałem militaria i rekonstrukcję batalistyczną. Znalazłem waszą stronkę i zacząłem czytać różne tematy i pomyślałem wtedy o rekonstrukcji i chciałbym odtwarzać skoczka 101 Airborne.
Aktualnie jestem w fazie kolekcjonowania książek i zdobywania wiedzy, która jest w tej chwili bardzo skromna. Mam już większość tytułów podanych na waszej stronie w dziale literatura polskojęzyczna i kiedy mam wolną chwilkę czytam. Leci do mnie też już G.I Collector's Guide.
Co do wyposażenia uważam, że nie mam się co spieszyć i powoli fant po fancie będę zbierał rzeczy w miarę możliwości finansowych i okazji

I w związku z tym, na razie będę się edukował, i gdy uznam, że już posiadam tą wiedzę i minimum oporządzenia i umundurowania, zgłoszę się wtedy do was z prośbą o przyjęcie do grupy.
W najbliższym czasie chciałbym z umundurowania kupić buty Corcoran z Ząbek i mundur pewnie na ebay.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
To chyba na razie tyle

Kontakt GG do mnie podam na PW jak ktoś będzie chciał