TPM napisał(a):Jeszcze takie małe pytanie - mógłbym prosić o jakieś dane kontaktowe osoby, która służyłaby radą oraz pomocą podczas zakupu kolejnych części ekwipunku?
Pozdrawiam!
jinlh napisał(a):Witam.
Jak piszecie jednym z warunków przyjęcia do Waszej grupy jest zdobycie rekomendacji jednego z waszych członków. Pytanie o to padło już w poście z Wt sie 01, 2006 11:11 pm jednak nie znalazłem odpowiedzi na niego na Waszym forum (być może przeoczyłem). Interesuje mnie także to jakie zasoby wiedzy w temacie 101 powinna posiadać osoba chcąca dołaczyć do grupy (podstawy wystarczą?). Jak dużo czasu poświęcacie lub należy poświęcać grupie? Jak często organizujecie manewry, spotkania?
house napisał(a):Witam. Jestem Adam, ale mówią mi house.
Mam 18 lat, jestem z Bielska-Białej i chciałbym doznać zaszczytu i wstąpić do Waszych szeregów.
Co nie co się orientuję co i jak, czytałem forum trochę. Jest tu ktoś może z mojej okolicy? Pozdrawiam!!!
Nazywam się Sebastian, mam 19 lat i mieszkam w Słupsku.
Levy napisał(a):Witam serdecznie.
Nazywam się Sebastian, mam 19 lat i mieszkam w Słupsku.
Rekonstrukcją 101st Airborne interesowałem się już od kilku lat, jednak w rozpoczęciu projektu przeszkadzał mi brak finansów. Ostatnio jednak zainteresowanie wróciło i tym razem mam zamiar poświęcić nieco gotówki na rozpoczęcie projektu.
Jako, że jestem ze Słupska to niestety uniemożliwia mi dołączenie do grupy, ponad to nie mam żadnego sprzętu, więc nawet o tym nie myślę. Są jedynie zapał (nie słomiany) i dobre chęci.
Rejestrując się tutaj miałem na celu poszerzenie wiedzy na temat 101st.
Co do samej rekonstrukcji - zajmuje się rekonstrukcją 10 Dywizji Górskiej z lat 2008-2010 (a konkretniej 2nd Battalion, 22nd Infantry Regiment, 1st Brigade Combat Team "Warrior") oraz stylizacją na Norweskie jednostki specjalne.
To w sumie tyle ode mnie. Będę na bieżąco przeglądał forum i uczył się na temat 101st
pozdrawiam.
Powrót do FAQ - tylko organizacyjne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości