Komandos niewiem ile masz lat, ale jesli stopa Ci jeszcze rosnie to zbieraj przez ten czas na buty. Nie śpiesz sie to zobaczysz jak wszystko w mig kupisz. Na początku tak jak Ty chciałem wszystko odrazu, i hełm buty itp. W Reko trzeba troche cierpliwości.
Pozdro.
no mam 17 lat, mam nadzieje że więcej nie urosnę bo i tak już duży jestem Buty widziałem na tym sklepie Am-pol, nawet fajne i skoro mówicie że się nadają i że są wygodne to nic innego mi nie zostaje jak dozbierać forsy
Jesli kupujesz w Am- polu to uwazaj bo są tam podobno dwie rózne wersje. Na forum BRO Arthur otym bodajże pisał. Poszukaj na forum BR 1 tematu o corcoranach, poczytaj i bedzie super.
Witam.
Znalazłem corcorany za 180 zł :!: tylko że czarne.Kiedyś słyszałem że da się farbować takie buty i poważnie rozważam ich kupno bo to rarytas dla kogoś kto nie ma kasy, a buty to dosyć droga zabawa.
Elder te z paragrafu było pisane że to kopia. I po jakimś czasie Ci sie zniszczą prawdopodobnie. Dołuż 200zł to nie dużo i kup lepsze w Am-polu. A co do Tych czarnych Corcoranów oile to są corcorany to miał bym wątpliwości. Niewygląda ten but jak by miał 12 oczek. I jakaś podeszfa dziwna. Ale moze ktoś inny coś napisze.
Daje link do zagranicznego sklepu, który wysyła do Polski oryginalne Corcorany w rozsądnej cenie ($ 139.00). Wadą jest płatność wyłącznie kartą kredytowa (nie obsługują PayPala). Jeśli chodzi o płatność za wysyłkę do Polski to wystawili mi 14$.
Szukalem butów w wielu zagranicznych sklepach, ale jedynie ten mial dostawe do Polski w przyzwoitej cenie.
Ostatnio edytowano Pn wrz 10, 2007 5:29 pm przez Eugene, łącznie edytowano 1 raz
color=red]Doc. Roe | Lord, grant that I shall never seek to be consoled as to console, to be understood as to understand, or to be loved as to love with all my heart. With all my heart[/color]
Aha no to ok, bo na stronie widnieje "field boots", a to różnica do "jump boots".
Ale toitak sa tansze z zagranicy. :mrgreen:
color=red]Doc. Roe | Lord, grant that I shall never seek to be consoled as to console, to be understood as to understand, or to be loved as to love with all my heart. With all my heart[/color]
Jump Boots to nie musze pisać co to bylo bo panowie bardzo dobrze wiecie Natomiast Field Boots (Czarne) to byly buty uzywane przez US Army (Piechota morska miala swoje buty) tak do poczatku eskalacji wojny w Wietnamie w 1965 (albo w 1966 bo nie pamietam dokladnie) gdzie z powodu wolnego wysychania i przez to gnicia w tamtejszym klimacie zostaly zastapione przez Jungle Boots. Wiec czarne te buty sa nazywane często "Corcoran II field boots"
Apropos butów z Mil-Tec'a - Kupilem 3 lata temu Jungle wlasnie tej firmy i moge zapewnić ze przez ten czas nie obtarły mnie ani razu a buty używalem głownie do wędrówek po 20, 30 a nawet 40 km dziennie.
Może i nie na temat do końca ale troszke powiazane Pozdrawiam
czy ktoś z Was użytkuje jump buty z ATF-u? Jeżeli tak, to będę wdzięczny za opinię. Biorę pod uwagę możliwość zakupu takowych, ale jakoś złowrogo brzmi podana przy nich informacja "imported".
Zastanawia również wyraźna różnica w cenie, porównując do Corcoranów z SoF-u.
Pzdr, Łukasz
We do not beg for freedom - we fight for it Warszawa, Vosges, Narvik, Tobruk, Mt.Cassino, Ancona