źródło: http://www.ww2airsoft.org.uk/php/phpBB2 ... 9&start=45

Stety niestety ale z zapowiedziami airsoftowych replik jest tak, że zapowiedź nie oznacza wdrażania produkcji seryjnej. Nie jedna replika była głośno zapowiadana i nie raz na tym się kończyło. Miejmy nadzieję, że w tym przypadku tak będzie inaczejjako napisał(a):Zapowiada się nowa produkcja firmy ISC Garand AEG full metal

Barson1 napisał(a):Witam!
Myślałem że siedziba firmy jest w USA. Czy legalne jest kupno takiego czegoś s sprowadzenie ?

jako napisał(a):"Wszystkie prezentowane modele replik imitujących broń mają moc mniejszą niż 2 J i dostępne są dla osób pełnoletnich (od 18 lat). Zakazane jest strzelanie do ludzi, zwierząt i innych żywych obiektów bez zachowania odpowiedniej ochrony."
Wycięte z sklep.airsoftguns.pl
Ale chodziło mi o dane techniczne. Z tego co wyczytałem podobno ma kiepski blow-back . Miał ktoś z tym karabinem do czynienia na rekonstrukcji manewrach itp ?Barson1 napisał(a):Witam!
Tego już oglądałemAle chodziło mi o dane techniczne. Z tego co wyczytałem podobno ma kiepski blow-back . Miał ktoś z tym karabinem do czynienia na rekonstrukcji manewrach itp ?

Barson1 napisał(a):Ok za niedopatrzenie przperaszam

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości