Baniak napisał(a):Po weekendzie będzie galeryjka ze zdjęciami od Marcina (jest ponad 100 zdjęć więc będzie z czego wybierać)
nie wyrobię z czekaniem cały tydzień >:D
Baniak napisał(a):Po weekendzie będzie galeryjka ze zdjęciami od Marcina (jest ponad 100 zdjęć więc będzie z czego wybierać)
Baniak napisał(a):Im więcej zdjęć oglądam tym bardziej chcę tam wrócić i rozegrać potyczkę raz jeszcze
Guarnere napisał(a):Baniak napisał(a):Im więcej zdjęć oglądam tym bardziej chcę tam wrócić i rozegrać potyczkę raz jeszcze
Nie tylko ty.
G.Luz napisał(a):Guarnere napisał(a):Baniak napisał(a):Im więcej zdjęć oglądam tym bardziej chcę tam wrócić i rozegrać potyczkę raz jeszcze
Nie tylko ty.
Nie tylko WY
Tommi napisał(a):Panowie!
W imieniu GRH WIKING chciałbym Wam serdecznie podziękować za przybycie do Bydgoszczy i skopanie nam tyłków Jak zawsze współpraca z Wami była przyjemnością i zaszczytem - nawet dla Waffen-SS Mam nadzieję, że wkrótce się spotkamy, może w nieco większym gronie.
Podaję link do galerii zdjęć naszego fotografa - co prawda na większości jesteśmy uchwyceni my, ale nie mamy nic do ukrycia i zawsze chętnie podzielimy się naszym materiałem ikonograficznym z imprezy:
http://pub.stolkowski.pl/wiking/normandia44/
Dzięki chłopaki!
Pozdrawiam,
SS-Obergrenadier
Tommi Talviaamu
GRH WIKING
Powrót do Gdzie byliśmy/będziemy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości