Cześć 'Krzyczące Orły'!
Jestem 16-latkiem z Pomorza i już na wstępie powiem tak: przeczytałem wstęp na Waszej stronie i muszę powiedzieć, że II Wojną Światową pasjonuję się znacznie dłużej niż nakręcono Band of Brothers(którą obejrzałem zresztą jeden raz, czytałem przy tym komiks Pierzgalskiego i nie wiem, kto kogo splagiatował) i niż wyszło CoD(niezła gierka zresztą), bo w tym roku będzie już 9 lat jak się tym zajmuję. Kiedyś, jak ''Wyborcza'' napisała pewien znany zresztą artykuł(i czytałem też wypowiedź jednego członka tej grupy), zainteresowały mnie warunki przyjęcia do różnych GRH no i wtedy trafiłem tu. Muszę przyznać, że wtedy wydało się to bardzo przyjazne podejście grupy do kandydata.
Aktualnie wiem, że bardzo niewiele wiem i nie chcę wstępować do GRH, bo jestem za młody(tak, tak, już mi to powiedziano) i zbyt niewiele wiem.
Rodzice pozwolili mi odtwarzać Amerykanina-ale jestem od nich zależny we wszystkich kwestiach, więc może kiedyś? Nie ukrywam też, że ciągnie mnie do Fallschirmjager.
W związku z tym, chciałem Was poprosić o jakąś ciekawą literaturę dotyczącą i 101. DPD i 82. DPD, z naciskiem na to, by była ona zagraniczna.
Pozdrawiam serdecznie!
Andrzej