). Dlatego czas na rozpoczęcie projektu 101 DPD. Mam nadzieję na wspólne spotkanie w przyszłości na "polu bitwy" lub może kiedyś w szacownym gronie członków grupy. ps. Avatara zmienię po zakupie munduru M42
 pozdrawiam
Parker
 ). Dlatego czas na rozpoczęcie projektu 101 DPD. Mam nadzieję na wspólne spotkanie w przyszłości na "polu bitwy" lub może kiedyś w szacownym gronie członków grupy. 

Może są inne mundury droższe ale dłuższe?
 , polecam Gostyń i Ogrodzieniec  - w lipcu. Nie będziesz czuł się obco. Co do munduru zdecydowanie polecam 46 R - rozmiarówka reprodukcji jest zawyżona, przy twoich gabarytach koszulę pod kombinezon powinieneś kupić w rozmiarze m48 - ja przy 182 cm mam 46 i rękawy są za krótkieParker napisał(a):Chciałbym zapytać jak wygląda sprawa z mundurami, jestem zdecydowany na tego sprzedawcę, tylko że ja mam 190 cm wzrostu, 44 cale w klacie i 39 cali w pasie. Więc chyba powinienem brać L/44R?
http://www.reww2.com/index.php?main_pag ... 6527c2bcb5
nigdzie nie ma rozmiarówki long jak w przypadku mundurów TCU z Namu. Nie będę w tym wyglądał jak w gangu od komunii?Może są inne mundury droższe ale dłuższe?
Powrót do FAQ - tylko organizacyjne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości